Make your own free website on Tripod.com


e
   
 

Македонски календар 2010

 
ЛЕКАРИ   Гинеколошко онколошка амбуланта   Анестезиолошка амбуланта   Договор за вработување  

Клиничка ургентна биохемиска и хематолошка; лабораторија од 8 - 14 и 30 часот секој работен ден инаку од 0 - 24 часот ургентно

  
   ПАЦИЕНТИ
  Инормации
  Програми
  Советувалиште
 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАЦИЕНТИ :

Iten priem

Потребни документи

[to treba за престој на Клиниката

Прием на Клиниката

Оддели на Клиниката

Исхрана на Клиниката

Информации за болести ,испирувања и интервенции

Отпуст од Клиниката

Неосигурени пациенти

Ценовник на услугите

PROGRAMI:

Школо на родителство

Психофизичка припрема на трудници

Vakcinacija HPV

Системаски прегледи(PGS)

СОВЕТУВАЛИШТЕ:

Контрацепција

Менопауза и остеопороза

Адолесценти

Стерилитет

Трудници

 

 

 


Распоред на лекарите
Правна служба
 


оддели лекари уплоад
  • cekaj...
  • nazad...

  • Copyright © Април 2009 ЈЗУ У ГАК Водњанска 17 Скопје Македонија. Сите права задржани.
    ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА  ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО   ВОДЊАНСКА 17                                телефон +389 2 3147 147 begin_of_the_skype_highlighting              +389 2 3147 147      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +389 2 3147 147      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +389 2 3147 147      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +389 2 3147 147      end_of_the_skype_highlighting    СКОПЈЕ                     РЕПУБЛИКА                     МАКЕДОНИЈА