ЈЗУ УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО - СКОПЈЕ - МАКЕДОНИЈА Универзитетска клиника за Гинекологија и акушерство Водњанска 17 Скопје
Web Development
Make your own free website on Tripod.com
dobro dojdovte
???? ? ?????? ??????
   
 


Македонски календар 2010

nema titlepic06 
 

  
   ПАЦИЕНТИ
  Инормации
  Програми
  Советувалиште
 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАЦИЕНТИ :

Iten priem

Потребни документи

[to treba за престој на Клиниката

Прием на Клиниката

Оддели на Клиниката

Исхрана на Клиниката

Информации за болести ,испирувања и интервенции

Отпуст од Клиниката

Неосигурени пациенти

Ценовник на услугите

PROGRAMI:

Школо на родителство

Психофизичка припрема на трудници

вакцинација ХПВ

Системаски прегледи(PGS)

СОВЕТУВАЛИШТЕ:

Контрацепција

Менопауза и остеопороза

Адолесценти

Трудници

 

Правна служба
 


odeli lekari upload


ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА  ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО   ВОДЊАНСКА 17                                телефон +389 2 3147 147    СКОПЈЕ                     РЕПУБЛИКА                     МАКЕДОНИЈА

Copyright © Април 2009 ЈЗУ У ГАК Водњанска 17 Скопје Македонија. Сите права задржани.