Внеси код: :
ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО      ВОДЊАНСКА 17  телефон +389 2 3147 147    СКОПЈЕ      РЕПУБЛИКА        МАКЕДОНИЈА
Make your own free website on Tripod.com